Un copac pentru viitor

Motto: „Copacii sunt efortul nesfârșit al Pământului de a vorbi cu Cerul.”

     De ce este important să plantăm și să ne implicăm? Defrişarea pădurilor, poluarea aerului, alunecările de teren sunt doar câteva dintre problemele societății actuale. Prin implicarea fiecăruia dintre noi, cel puțin un copac poate lua viață şi poate contribui la îmbunătățirea şi remedierea problemelor menționate.

Pornind de la această convingere, dar mai ales evidenţiind efectele dezastruoase ale defrișării din ultimii ani, în data de 5 aprilie 2019, elevii clasei a II-a Step by Step, de la Școala Gimnazială „Lucian Grigorescu” Medgidia, însoțiți și coordonați de doamnele învățătoare, au derulat, pentru al doilea an, acțiunea intitulată „Un copac pentru viitor”.

Impresionaţi de acțiunea desfășurată în anul anterior, proprietarii Pepinierei Dumbrava din localitatea Cobadin, le-au oferit în dar elevilor, și în acest an, 10 pomi fructiferi. Aceștia și-au găsit adăpost în grădina Mănăstirii „Naşterea Maicii Domnului”, la ieşirea din municipiul Medgidia. Copiii au promis măicuţelor că vor reveni pentru a admira îndeaproape cât de repede şi frumos vor rodi pomişorii lor.

10 2 5 7

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.