TÂRGUL CARITABIL DE CRĂCIUN

TÂRGUL CARITABIL DE CRĂCIUN s-a desfășurat miercuri, 21 decembrie 2022, între orele 14:30-17:00, la Școala Gimnazială „Lucian Grigorescu” din Medgidia.
Evenimentul a fost organizat de Consiliul Școlar al Elevilor, sub îndrumarea d-nei prof. Marcov Gabriela Raluca, în parteneriat cu Consiliul Reprezentativ al Părinților.
Acțiunea a avut ca scop general promovarea solidarității dintre oameni, a bucuriei de a dărui, iar ca obiective concrete atragerea de cât mai mulți vizitatori și vânzarea unui număr cât mai mare de elemente decorative, pentru a oferi sprijin financiar unui elev al școlii noastre, care se confruntă cu grave probleme de sănătate.
In acest sens, elevii noștri au confecționat decorațiuni de Crăciun care au fost expuse spre vânzare la standurile amenajate, pentru fiecare clasă, la parterul Școlii. Mobilizarea de care au dat dovadă elevii, părinții și cadrele didactice a fost incredibilă, demonstrând că ÎMPREUNĂ facem fapte bune.
Târgul a reprezentat un prilej de reflecție asupra valorilor umane pe care comunitatea noastră școlară le împărtășește: iubirea, bunătatea, solidaritatea, încrederea, respectul.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: