Săptămâna fructelor și legumelor donate

Ȋn perioada 19 – 23 noiembrie 2018, în Școala „Lucian Grigorescu” din Medgidia, s-a derulat campania socială ,,Săptămâna legumelor şi fructelor donate”, din cadrul Strategiei Naţionale de Acţiune Comunitară. Campania, aflată la a 9-a ediție, a implicat voluntari, elevi şi profesori, de la şcolile care promovează acţiunile umanitare din cadrul SNAC. Scopul acesteia a fost acela de a sensibiliza elevii şi profesorii din unităţile de învăţământ cu privire la situaţia dificilă în care se află persoanele afectate de lipsa de alimente.
Coordonați de d-na prof. Nistor Mariana, responsabil SNAC, elevii, părinții și cadrele didactice din unitatea noastră s-au implicat ȋn această campanie şi au reuşit să doneze cca 1 500 de kg de fructe și legume. Beneficiari au fost copiii din cadrul Asociaţiilor ”Zâmbet şi Culoare”, ”Curcubeul Cunoașterii” şi bătrȃnii de la Centrul de Ȋngrijire și Asistență Poarta Albă. O parte din cantitatea a fost direcționată către Protoieria Medgidia, pentru a veni în sprijinul celor 12 elevi ai şcolii care zilnic iau masa de prânz aici şi desfăşoară activități gen ”After School”, sub îndrumarea unor cadre didactice voluntare. Campania „Săptămâna fructelor și legumelor donate” a fost un bun prilej pentru a arăta că ne pasă şi că împreună putem face o lume mai bună!
Evenimentul a fost mediatizat și de mass-media locală.
În numele întregului colectiv de cadre didactice, d-na director, prof. Dănilă Simona, mulţumeşte părinţilor pentru sprijinul acordat şi pentru că au dovedit încă o dată că sunt reali parteneri în formarea şi educarea copiilor în spiritul valorilor umanitare.

1 6 7 2 3 4 5 rsz_dsc_0349_dxo

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.