Proiect eTwinning – Have fun with words
Final de proiect – certificate de participare – cls. a V-a B
Coordonator, prof. Deli-Iorga Mihaela

În cadrul proiectului eTwinning HAVE FUN WITH WORDS elevii clasei a V-a B, împreună cu elevi din Turcia, Italia și Cehia, au fost implicați în activități ce au avut ca scop introducerea vocabularului, structurilor și funcțiilor limbii engleze într-un mod mai motivant și distractiv decât lecțiile normale.

Aceștia au folosit diferite instrumente web 2.0 ca Padlet, Genially, Emaze, Wordwall, Arloopa, Mentimeter, ZeeMaps, Blogger, Snapchat, ChatterPix, Learningapps.org, Scrapbook, Vivavideo, pentru a realiza produse creative prin materiale reale, realizate online. Elevii au exersat limba engleză partajând toate produsele pe TwinSpace, utilizând forumul și chat-ul, atât de la școală, cât și de acasă. În urma implicării elevilor și profesorilor au rezultat produse finale ca postere, desene, portrete chinezești, scurte videoclipuri, cântece, hărți interactive, etc.
Printre activitățile efectuate din ianuarie până în mai 2022, enumerăm: Safer Internet Day, Logos, Students’ presentations, Mood meter, Chinese portraits, Collaborative Feeling song, Miniguide of our cities, Weather forecasts, Augmented reality – Animals, etc.

Scopul principal a fost acela de a le oferi elevilor o motivație eficientă în învățarea limbii engleze, de a-și îmbunătăți cunoștințele de vocabular și abilitățile de limba engleză în general, prin utilizarea TIC și a unui mod inovator de învățare. În același timp, ne-am dorit să dezvoltăm abilitățile neobișnuite ale elevilor, cum ar fi învățarea de a învăța, comunicarea într-o limbă străină, responsabilitatea socială și cetățenia digitală, munca în echipă și cooperarea cu colegii de clasă și colegii străini, pentru a-și construi încrederea în sine și gândirea critică , încurajându-le creativitatea, inițiativa și expresia artistică.

Calendarul activităților și alte detalii privind proiectul pot fi consultate accesând link-ul de mai jos: 

https://twinspace.etwinning.net/221987/home

Coordonator,
Prof. Deli-Iorga Mihaela

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.