Ofertă bogată de activităţi la Şcoala Gimnazială Lucian Grigorescu din Medgidia

Educația, ca proces complex, continuă şi dincolo de limitele spațiului școlar. Acesta ia forma unor așa-zise activități extrașcolare, menite să lărgească orizontul de cunoaștere al elevilor, dar și să le destindă sufletul și spiritul. Astfel că dascălii de la Școala Gimnazială Lucian Grigorescu din Medgidia au venit cu o ofertă largă de specialități.

Odată cu începerea noului an școlar dascălii au venit în întâmpinarea tendințelor actuale de extindere a ariei de influență educațională. În cadrul instituției oferta este variată de la cercul de creație literară și până la cursuri de dans sportiv și majorete.

Activitățile extracurriculare au conținut cultural, artistic sau spiritual. Copiii nu au ezitat să se înscrie astfel că numărul lor până în prezent este unul destul de mare. La fel nici cadrele didactice nu au stat pe gânduri și au acceptat propunerea

Oferta educațională reunește grupuri de copii animați şi de pasiuni comune. Copiii vin la cercuri şi participă la activitatea lor însuflețiți de dorința de a crea şi de a-şi afirma aptitudinile. Pentru unii este o chemare vocațională, pentru alţii, poate, un interes de moment. Oricum, activitatea de cerc, îi unește într-o acțiune cooperată

Activitățile extracurriculare le oferă copiilor destindere, recreere, voie bună, satisfacțiile atmosferei de grup. De asemenea cei mai talentați dintre ei au posibilitatea să se afirme.

 

 

sursă: TV Alpha Media

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.