Elevii din Medgidia vor marca Ziua Mondială a Alimentaţiei

Școala Gimnazială „Lucian Grigorescu” din Medgidia va marca Ziua Mondială a Alimentației printr-o manifestare intitulată „Mănâncă sănătos, crește frumos!”. Sub coordonarea profesoarei Mariana Mocanu, elevii claselor IV- VIII vor participa joi, 16 octombrie a.c. la un program ce va cuprinde o serie de activități cu tematică diversă („Farmacia lui Dumnezeu”, „Ce alegi să bei: apă sau cola?”, „Strugurele – aliment vindecător”), texte în versuri sau proză despre fructe şi legume şi se va încheia cu o expoziție de desene şi postere pe tema alimentației.

Invitat de onoare, dr. Soroceanu Florica, va sublinia elevilor importanța unei alimentații corecte pentru o viață sănătoasă. Cu acest prilej, ,  a declarat:

„Sănătatea este pe primul loc în viață şi ea este strâns legată de cum şi ce mâncăm. Este important de știut că prin adoptarea unui stil de viață sănătos din copilărie şi până la cea mai înaintată vârstă se pot preveni şi trata boli grave. În cazul copiilor o importanța deosebită o au modelele oferite de familie, societate şi nu în ultimul rând de școala care ulterior se vor transforma în decizii sănătoase” a declarat prof. Sorina Eftimi. directorul școlii, .

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: