GREEN EDUCATION FOR GREEN GENERATION

Proiectul „GREEN EDUCATION FOR GREEN GENERATION”, derulat în anul școlar 2021-2022, se înscrie în tema eTwinning a anului 2022: Viitorul nostru frumos, durabil, pentru toți. Acest viitor se construiește în școli funcționale, accesibile, care încorporează practici ecologice și creează condiții pentru a forma cetățeni sensibili la problematica de mediu.

Obiectivul principal al proiectului a fost cunoaşterea şi ȋnţelegerea schimbarilor climatice, a factorilor de poluare a naturii, identificarea cauzelor şi găsirea de soluţii pentru reducerea acestui fenomen.

Cele 12 cadre didactice din România, Italia, Turcia, Grecia au coordonat activitatea elevilor, care au interacționat, prin intermediul Twinspace-ul proiectului, întâlnirilor Meet, conform activităților cuprinse în planul de implementare al proiectului (Project Plan- Timeline).

Menționăm că proiectul a fost o cale de realizare a unui schimb de bune practici privind metodele de studiu prin care elevii să fie ajutați să dobândească deprinderi de colectare selectivă a deşeurilor şi de practicare a unui stil de viaţă sănătos, cu respectarea naturii, abilități lingvistice și abilități digitale.

Toate materialele rezultate din proiect se regăsesc în mediul virtual și pot fi vizualizate nelimitat și gratuit accesând link-ul de mai jos:

                  https://twinspace.etwinning.net/221528/home                                                Coordonator,
                                                prof. Marcov Gabriela Raluca
Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.