Ziua Porților deschise

Școala Gimnazială „Lucian Grigorescu” din Medgidia a organizat în 27 februarie 2020, Ziua Porților Deschise. Evenimentul, parte a calendarului înscrierilor copiilor în învățământul primar pentru anul școlar 2020-2021,  a fost dedicat preșcolarilor, părinților acestora, dar și altor persoane interesate de clasa pregătitoare.

Aceștia au primit răspunsuri referitoare la specificul actului educațional al clasei pregătitoare și la modalitatea de înscriere a copiilor, au făcut cunoștință cu doamnele învățătoare și au interacționat cu elevii, care i-au așteptat cu mici surprize.

Vizitarea sălilor de clasă, a cabinetelor/ laboratoarelor, bibliotecii, a sălii de sport, a permis familiarizarea viitorilor elevi cu mediul școlar și, împreună cu părinții, cunoașterea condițiilor oferite de școală, a activităților și performanțelor actualilor beneficiari ai educației.

Prin aceste activităţi, am urmărit să venim în întâmpinarea dorinței părinților de a descoperi o şcoală de referinţă și de a face cea mai bună alegere pentru copiii dumnealor.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: