Ziua Națională a Lecturii

Micii cititori ai clasei a II-a C au marcat Ziua Lecturii. alături de partenerii de la Biblioteca Municipală Medgidia.
Tonul cald și expresiv al d-lui regizor, Ioan Crișu, a dat viață personajelor lui Caragiale, spre deliciul celor mici. Au dezbătut apoi despre ce înseamnă să fii scriitor și despre rolul lecturii în viața fiecăruia dintre noi, alături de dna bibliotecar Asan Neugis.

La final au realizat mesaje motivaționale pe care le-au dăruit pentru a-i îndemna pe cei din jur să citească.
15 februarie, Ziua Națională a Lecturii, a fost marcată de elevii claselor a II-a A și a II-a B, de la Școala Gimnazială,,Lucian Grigorescu „din Medgidia, printr-o activitate desfășurată la biblioteca școlii.

Sub îndrumarea doamnelor învățătoare, elevii au citit texte din diferite cărți și au realizat desene, activități prin care s-a subliniat importanța lecturii în activitatea școlară, condiție de bază în dezvoltarea intelectuală a elevului, atât la școală, cât și în mediul familial.

Copiii au participat cu entuziasm la discuțiile cu doamnele bibliotecar și informatician, au descoperit mai multe opere literare adecvate vârstei lor și au materializat în desene, impresiile trăite și dorințele lor în această direcție.

Elevii clasei a IV-a Step By Step au sărbătorit, prin citit, ,,Ziua Națională a Lecturii”, bucurându-se de prezența și implicarea doamnei bibliotecar.

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.