(Video) Elevii Școlii Gimnaziale „Lucian Grigorescu” din Medgidia au transformat petrecerea lor într-un act de caritate

Copiii Școlii Gimnaziale „Lucian Grigorescu” au dansat, au cântat și s-au simțit excelent în cadrul unei petreceri denumită „Carnavalul Iernii”. Evenimentul a fost de fapt o activitate cu scop caritabil care face parte din cadrul proiectului Strategia Națională de Acțiune Comunitară.

Carnavalul a fost organizat de părinții celor mici și de consiliul reprezentativ al elevilor. Cu banii strânși de pe biletele de la intrare, ei vor achiziționa produse pentru secția de maternitate a Spitalului Municipal Medgidia și pentru încă o acțiune pentru copiii orfani. Ce au înțeles prichindeii de la ciclul primar din această activitate?

Dar ce înseamnă pentru ei implicarea într-un astfel de act de caritate, și cum îi poate ajuta pe viitor în dezvoltarea lor?

Nu a fost o simplă petrecere de „discotecă” pentru prichindei, ci au fost organizate mai multe programe artistice. Ca de exeplu, concursul de dans „Micii dansatori”, atât individual cât și pe perechi , dar și proba de defilare „Parada iernii”. Ei s-au pregătit timp de o săptânână de când au aflat că vor participa la petrecere. Asta pentru ca modul în care urmau să se prezinte în fața juriului să fie perfect. Costumațiile au fost diverse, de la oameni de zăpadă, moși crăciuni și până la prințese și regi, toți au radiat în timpul defilării.

După petrecerea micuților, elevii de gimnazială le-au luat locul și au continuat petrecerea în același mod original.

 

 

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.