Cadouri oferite de elevii din Medgidia prin campania ”ShoeBox”

De fiecare dată, în preajma Sărbătorilor de Crăciun, proiectul „ShoeBox“ reunește voluntari din întreaga lume, care colectează daruri, ambalate minunat în cutii de pantofi, și le oferă copiilor aflați în dificultate, pentru a aduce un zâmbet pe chipurile lor marcate de suferință. Și elevii Școlii Gimnaziale ”Lucian Grigorescu” din Medgidia s-au înscris în acest proiect și au pregătit, cu sprijinul părinților și al cadrelor didactice, cadouri constând în jucării, articole de îmbrăcăminte, încălțăminte, produse de igienă, dulciuri și obiecte lucrate de ei înșiși.

Astfel, s-au colectat aproximativ 200 de cutii, dintre care 130 au fost destinate copiilor aflați în Centrul de Educație Incluzivă ”Maria Montessori” din Constanța. Celelalte au fost dirijate către alte cazuri sociale din Medgidia sau au fost oferite copiilor cu situație materială precară.

”Proiectul „ShoeBox“ a izvorât din dorința de a face lumea un loc mai frumos și mai prietenos. Este o poveste despre suflete care rezonează, despre oameni care ajută oameni, despre altruism și compasiune, o lecție de generozitate, de fapt, la scrierea căreia au contribuit și elevii noștri”, a declarat directorul Școlii Gimnaziale ”Lucian Grigorescu”, prof. Eftimi Sorina.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: