Muzica – Pasiunea mea

Cu siguranță, în viața fiecăruia dintre noi există oameni de succes, oameni care ne inspiră, oameni pe care îi admirăm !

Personal, de mică am fost atrasă de lumea artistică, de televiziune, de oameni care s-au remarcat și și-au făcut cunoscut succesul datorită calităților și talentelor muzicale sau actoricești.

Încă de la vârsta de 6 ani, sub îndumarea doamnei instructor de muzică, din cadrul Casei de Cultură I.N Roman, mi-am pus în practică talentul la cursurile de canto, talent în care atunci credeau doar părinții mei.

De-a lungul anilor, sub această îndrumare am învățat să progresez, să mă descopăr , să îmi exprim emoțiile prin cântec și am ajuns să culeg roadele unei pasiuni cu ușurință, aș putea spune ! În doar 4 ani am strâns numeroase diplome și trofee de la concursurile la care am participat. Îmi amintesc că la una din festivitățile de premiere Adrian Daminescu, un artist consacrat al muzicii ușoare românesti care era jurat, m-a felicitat, și privind înspre public a rostit următoarele cuvinte «Asta înseamnă să iubești publicul, asta înseamnă să ai carismă !» Aceste cuvinte nu le voi uita niciodată, pentru că venind din partea unui specialist, mi-au întărit convingerea că am fost bună în ceea ce am făcut.

În urmă cu 3 ani, am avut norocul să găsesc profesorul care să ajungă să îmi cunoască și să-mi dezvolte abilitățile muzicale, și cu ajutorul lui am reușit după doar o lună de pregătire să ajung pe cel mai înalt podium al Festivalului de Muzică Ușoară și Populară «Tinere Speranțe», concurând cu copii de până la 18 ani și obținând Marele Trofeu al festivalului în anul 2021, la Secțiunea Muzică Ușoară.
De asemenea am participat la toate evenimentele locale organizate pentru copii, prin susținerea de recitaluri și spectacole.

Întotdeauna am încredere în propriile forțe, muncesc și repet încontinuu fiind convinsă că pot să ating cele mai înalte note, și să dau maximum de randament la fiecare concurs. Până la urmă, chiar dacă vorbim de o pasiune, sunt perfecționistă, perseverentă și imi place ca totul să iasă impecabil. Am norocul de a fi susținută de toți cei dragi mie și de faptul că aceștia îmi împărtășesc entuziasmul !

Eu una …nu imi pot imagina viața fără muzică ! Muzica îmi schimbă starea de spirit și mă inspiră ! Este adevărat că succesul nu iți pică din cer… pentru a-l obține, trebuie să muncești!

Dar…fără a fi lipsită de modestie, pot spune că în cazul meu, succesul este reprezentat din 90% talent și 10% muncă!..pentru că eu și când muncesc, o fac cu drag fără să simt că depun efort !

Raftu Sara Maria, cls. a VII-a A

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.