ErasmusDays 2022

ErasmusDays 2022 se desfășoară pe parcursul a trei zile 13, 14 și 15 octombrie și celebrează două evenimente majore: 35 de ani de existență a programului Erasmus+ și Anul European al Tineretului.

Vineri, 14 octombrie 2022, elevii Școlii Gimnaziale „Lucian Grigorescu” din Medgidia s-au alăturat acestui eveniment internațional prin Flashmob-ul #GuessWhereasmus.
Activitatea, coordonată de Marin Silvia, președinte CȘE, prof. Marcov Gabriela Raluca și prof. Ștefan Lenuța, și-a propus promovarea proiectului Erasmus+ TOGETHER, IN HARMONY! și împărtășirea valorilor europene, precum UNITATEA, SOLIDARITATEA, RESPECTUL, TOLERANȚA, EGALITATEA, cu tinerii de azi și de mâine.
În spiritul acelorași valori, clasa a IV-a Step by step a marcat evenimentul printr-o varietate de activitati:
✨Clasa noastră este o familie!
✨Aripile mele Există!
✨Provocări și ghicitori
✨Siluete muzicale.
Și cum #ErasmusDays sunt despre toleranță, compasiune, prietenie și respect, promovând la nivel european valori care ne permit să trăim împreună, în ciuda diferențelor de limbă, religie, cultură și obiceiuri, elevii claselor I A și a II-a C, coordonați de prof. Legian Nicoleta și prof. Constantinescu Adriana, au avut ocazia perfectă pentru a face cunoștință cu noul proiect Erasmus+ „Together, in harmony!” ce se va derula în următorii 2 ani. Copiii au descoperit care sunt țările ce ne vor fi partenere în acest proiect și au valorificat abilitățile digitale pentru a căuta informații despre ele și pentru a crea wordart-uri.

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.