Deschiderea anului școlar

13 septembrie 2021 – o zi blândă de toamnă, plină de zâmbete, ascunse de măști, de lacrimi de bucurie și de buchete de flori; pentru unii elevi – prima zi de școală, pentru alții – un nou început… Râsetele și poveștile amuzante din vacanță ale elevilor, însoțiți de părinți, au creat o atmosferă de sărbătoare în curtea Școlii Gimnaziale “Lucian Grigorescu” din Medgidia.

Ca de fiecare dată, festivitatea de deschidere a acestui școlar a creat multă agitație datorată mai ales nerăbdării copiilor mai mari de a-și revedea prietenii și dascălii. Manifestarea a debutat cu intonarea Imnului de stat al României, urmată de oficierea unei slujbe religioase. Conducerea școlii a adresat tuturor celor prezenți urări de sănătate, putere de muncă și un an plin de reușite.

Au participat la acest eveniment și reprezentanți ai Jandarmeriei și ai Poliției, care au transmis un mesaj de încredere privind siguranța în mediul școlar, pentru bunul mers al actului educațional.
La final, elevii din clasa a V-a au format o boltă de flori pentru ”boboceii” din clasele pregătitoare, dornici să se aventureze într-o nouă călătorie, plină de așteptări.

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.