Campania Internațională „19 Zile de prevenire a abuzurilor și violențelor asupra copiilor și tinerilor”.

În intervalul 1-19 noiembrie 2020, la nivelul Școlii Gimnaziale ,,Lucian Grigorescu” din Medgidia, se vor derula activități în cadrul Campaniei Internaționale „19 Zile de prevenire a abuzurilor și violențelor asupra copiilor și tinerilor”. Campania 19 Zile de prevenire a abuzurilor și violențelor asupra copiilor și tinerilor reprezintă o modalitate deosebit de atractivă de a organiza, în special în școli, acțiuni pentru schimbarea comportamentului social, pentru educarea și mobilizarea copiilor și tinerilor, prin implicarea acestora, împreună cu instituții, organizații și alți parteneri ai societății civile, în prevenirea abuzului, neglijării, bullying-ului, abandonului și absenteismului școlar, a consumului de droguri și altor substanțe nocive, a traficului de persoane.
În contextul Zilei internaţionale de prevenire a abuzului asupra copilului (19 noiembrie) şi al Zilei internaționale a drepturilor copilului (20 noiembrie), în cadrul campaniei, se vor realiza afişe, colaje pe teme referitoare la prevenirea abuzurilor, eseuri tematice, desene, proiecte media cu mesaje antiviolenţă, întâlniri cu specialişti – psihologi, poliţişti.

Director,  Prof. Dănilă Simona                     Responsabil Comisia pentru prevenirea și eliminarea violenței, Prof. Manolachi Liliana

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *