O aniversare inedită!

     Pe 1 februarie, Școala Gimnazială “Lucian Grigorescu„ din Medgidia,  are bucuria de a-și sărbători existența în peisajul învățământului românesc.

    În acest an altfel, evenimentul a fost marcat într-un mod inedit: foști și actuali elevi, profesori și părinți s-au regăsit pe platforma on-line.

     Doamna Director, prof. Dănilă Simona, a deschis festivitatea adresând felicitări și mulțumiri cadrelor didactice pentru dăruirea și pasiunea investite în educarea copiilor, fiind adevărate simboluri ale devotamentului, perseverenței și impecabilului exercițiu educațional, cât și elevilor și părinților, pentru modul admirabil în care s-au adaptat condițiilor actuale.

     Prin premierea performanței și a excelenței, care nu au lipsit în anul pandemiei, au fost evidențiați cei 9 șefi de promoție (media generală 10), elevii cu media anuală 10, cei cu rezultate deosebite la olimpiade și concursuri școlare precum și la competiții sportive.

    Poate cea mai emoționantă parte a întâlnirii, a fost felicitarea doamnei învățătoare Leța Mariana, care s-a pensionat începând cu data de 1 septembrie 2020. A fost un omagiu adus unei cariere longevive și de succes în domeniul educației, iar foștii colegi și elevi și-au exprimat prețuirea și admirația față de cea care a fost un exemplu de creativitate, har, dinamism, spontaneitate, simț practic și  eleganță.

     Un moment semnificativ pentru această zi aniversară a fost lansarea revistei școlii „Labirintul copilăriei” – nr. 19 – care surprinde cu un conținut extrem de bogat, atractiv și cu ilustrații de calitate, fiind rezultatul muncii de echipă a cadrelor didactice, dar și a elevilor și reprezentanților părinților.

    La final, au fost apreciate activitățile cultural-artistice dedicate Zilei școlii. Derulate on-line, pe parcursul întregii săptămâni, de către fiecare colectiv de elevi, sub îndrumarea diriginților/învățătorilor, acestea au oglindit dragostea și dorul de școală resimțite de copii și dascăli.

zslg
zslg2
zslg1
zslg3

Anterioară
Următoare

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.