NEXTLAB.TECH-concurs de robotică, ediţia 2021

Concursul este  înregistrat în calendarul aprobat de Ministerul Educației Naționale prin OMEN 3066/27.01.2022, Anexa 2, poziția 106, are două faze, trei secţiuni și este cel mai mare concurs de robotică școlară din România destinat elevilor din clasele II – X.

Elevii Dragnea Andrei Robert (VII B) și Mihailă Cosmin (VI A) sunt printre câstigatorii kit-urilor gratuite oferite de către sponsorii concursului și au parcurs al doilea flux ce a avut ca scop construirea și programarea roboților.

Echipele au fost coordonate de către profesorul de informatică Copilu Mariana-Carmen și directorul școlii, Dănilă Simona, profesor de biologie.

Proiectele înscrise la faza națională au obținut rezultate remarcabile, ambele intrând în top 50 pentru probele la care au participat.

Elevul Dragnea Andrei Robert a participat la Secțiunea ROBOTICĂ CREATIVĂ obținând locul 17 în clasamentul național (locul al II-lea în județ).

Elevul Mihailă Cosmin a participat la Secțiunea LINE-FOLLOWER MIRO obținând locul 48 în clasamentul național (locul I în județ).

Astfel, Școala Gimnazială ”Lucian Grigorescu” Medgidia a obținut titlul de roboșcoală.

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.