Consuming Overconsumption

Proiect eTwinning,

14 elevi ai clasei a VI –a A, coordonați de prof. Dănilă Simona, împreună cu partenerii din Turcia, Franța, Bulgaria și România, sunt implicați în proiectul eTwinning Consuming Overconsumption.

După cum știm cu toții, resursele lumii noastre se epuizează din cauza freneziei supraconsumului. În aceste condiții, consumul ecologic, care se bazează pe utilizarea durabilă a surselor naturale, are o importanță tot mai mare. În cadrul proiectului, se desfășoară acțiuni concrete în direcția informării și conștientizării aspectului ecologic privind consumul resurselor naturale, sensibilizării cu privire la reciclare/reutilizare/reducere (3R) și la încălzirea globală și efectele acesteia.

Elevii școlii noastre, alături de partenerii lor au creat logo-uri și postere pentru proiect (Our Logo and Poster), au marcat Ziua Siguranței pe Internet (Safer Internet Day), au derulat acțiuni de conștientizare a consumului ecologic (Green Consumption Awareness Events at Schools) și au experimentat O zi fără electricitate (A Day Without Electricity).

Totodată, elevii învăță să utilizeze noi instrumente web.2, își consolidează abilitățile de a utiliza limba engleză, precum și abilitățile de comunicare și socializare.

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.