BUN VENIT LA ȘCOALĂ!

 

Bine ati venit

Dragi elevi, stimați părinți

            Și în acest an școlar, deși este unul de excepție, luna septembrie înseamnă un nou început, emoțiile întâlnirii cu colegii, cu profesorii, cu educația.

            Celor care faceți primii pași pe porțile școlii noastre, vă dorim să aveți parte doar de experiențe frumoase! Dascălii vă întâmpină cu suflete deschise atât pe voi, cât și pe cei ce revin în bănci, dar în condiții pe care e nevoie să le cunoaștem cu toții, respectând regulile necesare pentru protejarea voastră și a celor din jur, cu scopul de a ne desfășura activitatea în siguranță. Ca elevi este necesar să urmați câteva sfaturi pe care părinții și profesorii vi le vor explica încă din prima zi.

            Stimați părinți, știm că vă bucurați și în egală măsură sunteți îngrijorați pentru întoarcerea la școală a copiilor. Vă asigurăm că, pe lângă profesori minunați și baza materială  modernă, școala vă poate garanta siguranța copiilor, fiind  pregătită pentru a oferi protecție tuturor participanților la actul educațional. Pentru a depăși cu succes toate dificultățile asociate acestei perioade, avem nevoie de susținerea și implicarea dumneavoastră. Fără o colaborare strânsă şcoală – familie este greu să reuşim!

            Cadrele didactice care se află în prima linie pentru asigurarea continuității educației, cu sau fără utilizarea tehnologiilor digitale, indiferent de situație, vor fi prezente pentru a sprijini progresul elevilor, formarea și devenirea lor; se vor adapta, vor fi creative și vor face tot ce le stă în putere pentru  a finaliza cu succes anul școlar.

            Vom reuşi numai împreună prin implicare, responsabilitate, perseverență.  Fie ca noul an şcolar să însemne atât pentru copii, părinţi cât și pentru personalul didactic, didactic auxiliar şi nedidactic, încredere, bucurii, împliniri, putere de muncă și multă sănătate!

Conducerea Școlii Gimnaziale ”Lucian Grigorescu”

images

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.