30 DE ANI SUB PATRONAJUL SPIRITUALAL PICTORULUI LUCIAN GRIGORESCU, CELEBRAȚI ÎMPREUNĂ

COMUNICAT DE PRESĂ

Emoții frumoase, momente speciale și culori intense împletite într-un frumos amalgam, au creionat în data de 1 februarie 2024 o zi specială pentru colectivul Școlii Gimnaziale ,,Lucian Grigorescu”, la împlinirea celor 30 de ani sub patronajul spiritual al pictorului Lucian Grigorescu.

La ceas aniversar, ne-am bucurat să avem alături de noi comunitatea din care facem parte – reprezentanți ai Primăriei Medgidia și ai Consiliului local, ai unităților de învățământ și de cultură din localitate, părinți, parteneri, foști colegi.

Onorați am fost și de prezența artistului plastic Mircea Costea, a cărui lucrare, portetretul pictorului Lucian Grigorescu, donată școlii, va încânta privirile întregului colectiv. Sub îndrumarea maestrului, elevi ai școlii noastre au participat la atelierul de creație plastică dedicat operelor pictorului Lucian Grigorescu.

Evenimentul a fost marcat și prin comemorarea artistului la bustul amplasat în curtea școlii. Mesajul aniversar al conducerii școlii a fost urmat de un moment artistic și de depunerea de flori.

Scena primitoare a Casei de cultură ,,I.N.Roman” a găzduit spectacolul oferit de elevii școlii noastre, invitaților prezenți, iar numărul 22 al revistei școlii, ,,Labirintul Copilăriei” a îmbrăcat haină de sărbătoare, pentru a fi prezentat.

Ne-am bucurat să premiem și de această dată, elevii care au dovedit performanță, pasiune și perseverență în anul școlar anterior.
Colegii noștri care și-au încheiat activitatea didactică și au pășit într-o nouă etapă de viață, au fost apreciați și aplaudați pentru anii dedicați educației, pentru devotamentul și răbdarea de a șlefui caractere.

A fost o zi încărcată de emoții, în care ne-am bucurat de rezultatele muncii noastre în echipă și de aprecierile celor din jur.

Director,
Prof. Dănilă Simona

Consilier imagine,
Prof. înv. primar Pîclea Nicoleta

Comentarii