martie 2024

💖Explorând magia primelor 💯 de zile de școală: O zi plină de creativitate și bucurie💖

Micuții aventurieri ai clasei pregatitoare Step by Step, coordonată de profesorul Georgiana Vrînceanu, au celebrat cu fast și emoție împlinirea a 100 de zile de școală. Cu inimile pline de curiozitate, elevii și-au prezentat colecțiile, pregătite cu multă migală și creativitate. Au avut alături părinții sau bunicii și împreună au creat un spectacol de poveste. Fiecare aventurier […]

💖Explorând magia primelor 💯 de zile de școală: O zi plină de creativitate și bucurie💖 Read More »

,,Fiecare strop contează!” este mesajul transmis de elevii claselor a III-a A și a III-a B, la finalul unor activități prin care au marcat Ziua Mondială a Apei.

Elevii au descoperit, alături de cadrele didactice, semnificația acestei zile, au inițiat dialoguri privind importanța apei pentru planetă, dar și în viața de zi cu zi și au concluzionat, prin expoziția de desene, că … ,,Apa este viața!”

,,Fiecare strop contează!” este mesajul transmis de elevii claselor a III-a A și a III-a B, la finalul unor activități prin care au marcat Ziua Mondială a Apei. Read More »

💧În fiecare an, în data de 22 martie, se sărbătorește ,,Ziua Mondiala a Apei”.

Anul acesta, elevii clasei a III-a Step by Step, au celebrat această zi prin vizionarea unei prezentări interactive despre apă și modalitățile prin care putem reduce consumul acesteia. Elevii au descoperit misterele apei prin dezlegarea unor rebusuri și au realizat prin desene circuitul apei în natură.

💧În fiecare an, în data de 22 martie, se sărbătorește ,,Ziua Mondiala a Apei”. Read More »

Exercițiu de alarmare – evacuare în caz de incendiu

Miercuri, 20 martie 2024, Școala Gimnazială ,,Lucian Grigorescu” a desfășurat exercițiul practic de alarmare-evacuare în caz de incendiu, atât pentru elevii claselor primare, cât și pentru elevii claselor gimnaziale, la intervale orare diferite. Activitatea a avut ca scop cunoașterea și aplicarea unor reguli în cazul izbucnirii unui incendiu. Elevii au fost prelucrați cu privire la

Exercițiu de alarmare – evacuare în caz de incendiu Read More »

Școala Gimnazială ”Lucian Grigorescu” Medgidia, coordonatoarea parteneriatului strategic de schimb interşcolar ERASMUS+, cu titlul „Together, in harmony!”, a fost parte integrantă a unei experiențe educative deosebite, desfășurată în perioada 4 martie – 8 martie 2024.

Școala Gimnazială ”Lucian Grigorescu” Medgidia, coordonatoarea parteneriatului strategic de schimb interşcolar ERASMUS+, cu titlul „Together, in harmony!”, a fost parte integrantă a unei experiențe educative deosebite, desfășurată în perioada 4 martie – 8 martie 2024.

Școala Gimnazială ”Lucian Grigorescu” Medgidia, coordonatoarea parteneriatului strategic de schimb interşcolar ERASMUS+, cu titlul „Together, in harmony!”, a fost parte integrantă a unei experiențe educative deosebite, desfășurată în perioada 4 martie – 8 martie 2024. Read More »