­čĺľExplor├ónd magia primelor ­čĺ» de zile de ╚Öcoal─â: O zi plin─â de creativitate ╚Öi bucurie­čĺľ

Micu╚Ťii aventurieri ai clasei pregatitoare Step by Step, coordonat─â de profesorul Georgiana Vr├«nceanu, au celebrat cu fast ╚Öi emo╚Ťie ├«mplinirea a 100 de zile de ╚Öcoal─â. Cu inimile pline de curiozitate, elevii ╚Öi-au prezentat colec╚Ťiile, preg─âtite cu mult─â migal─â ╚Öi creativitate. Au avut al─âturi p─ârin╚Ťii sau bunicii ╚Öi ├«mpreun─â au creat un spectacol┬áde┬ápoveste.

Fiecare aventurier a adus ├«n fa╚Ťa publicului o parte din inima sa. Ceasul cu 100 de creioane colorate, transform─â timpul ├«ntr-o poveste plin─â de culoare ╚Öi imagina╚Ťie. Cop─âceii ├«nv─â╚Ť─ârii, cu litere ╚Öi cifre str─âlucitoare, au fost alt─â m─ârturie a efortului ╚Öi pasiunii lor pentru cunoa╚Ötere.

Dar magia nu s-a oprit aici! Buchetele de flori ├«nviorate, ├«mpodobite cu 100 de creioane colorate, au adus prim─âvara ├«n sufletele noastre, ├«n timp ce iepura╚Öii juc─âu╚Öi ╚Öi ou─âle pictate au adus un z├ómbet pe chipurile tuturor. Cu colec╚Ťii ce au inclus animale s─âlbatice sau domestice, ma╚Öinu╚Ťe ori personaje din desenele animate, aventurierii au demonstrat c─â imagina╚Ťia lor este nelimitat─â, iar creativitatea lor nu cunoa╚Öte margini.

La finalul acestei activit─â╚Ťi pline de emo╚Ťie, au fost recompensa╚Ťi cu diplome pentru reu╚Öitele lor ╚Öcolare din primele 100 de zile de ╚Öcoal─â. Tortul aventurierilor ╚Öi surprizele dulci preg─âtite cu mult─â dragoste de p─ârin╚Ťi au fost punctul culminant, aduc├ónd un strop de bucurie ╚Öi ├«ndulcindu-le momentul de s─ârb─âtoare.

Le suntem recunosc─âtori pentru sprijinul ╚Öi implicarea lor necondi╚Ťionat─â ├«n parcursul educa╚Ťional al copiilor.

­čĺ»Astfel, aceste zile de scoal─â s-au transformat ├«ntr-o c─âl─âtorie fermec─âtoare ╚Öi plin─â de bucurie, ├«n care micu╚Ťii ╚Öcolari au demonstrat c─â fiecare zi reprezint─â o aventur─â ╚Öi o oportunitate de a descoperi ╚Öi ├«nv─â╚Ťa lucruri noi. Cu sufletele pline de entuziasm ╚Öi cu inimile deschise, vor continua c─âl─âtoria c─âtre cunoa╚Ötere ╚Öi dezvoltare, ╚Ötiind c─â fiecare zi aduce cu ea noi provoc─âri minunate.

Comentarii