NEXTLAB.TECH-concurs de robotică, ediţia 2021

Comunicat de presă

Concursul este  înregistrat în calendarul aprobat de Ministerul Educației Naționale prin OMEN 5092/30.08.2019, Anexa 5, poziția 99, se desfășoară sub forma unui robohackathon online, are două faze, trei secţiuni și este cel mai mare concurs de robotică școlară din România destinat elevilor din clasele II – X.

În prima parte elevii au parcurs o serie de lecţii online, iar calificarea din faza I în faza a II-a s-a facut pe baza unui test online.

Organizatorii concursului:

  • Asociația “Clubul Informaticii Economice-CyberKnowledgeClub (CKC)” fondată de cadre didactice ale Facultății de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică, ASE, București, inițiator concurs;
  • Banca Comercială Română, sponsor principal național;
  • Nextlab.tech platformă inovativă pentru gestionarea hackathoanelor și concursurilor de robotică precum și a activităților de învățare adaptivă și evaluare inteligentă;

Elevii Dragnea Andrei Robert (VII B) și Mihailă Cosmin (VI A) sunt printre câștigătorii kit-urilor gratuite oferite de către sponsorii concursului și au parcurs al doilea flux ce a avut ca scop construirea roboților.

Echipele au fost coordonate de către profesorul de informatică Copilu Mariana-Carmen și directorul școlii, Dănilă Simona, profesor de biologie.

Au fost înscrise proiectele pentru finala care va avea loc pe 31 ianuarie 2022.


Puteti urmări videopitch-urile, așa cum cere regulamentul, la adresele:

Proiect Andrew, Dragnea A.
Proiect CosMih, Mihăilă C.
Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.